طراحی سایت و سئو

۴ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

7 استراتژی در زمینه ی بهبود سئو (seo)

طراحی سایت

وب‌سایت‌های تجارت الکترونیکی یا E-commerce websites در حال گسترش هر چه بیشتر در دنیای اینترنت هستند. مأموریت این سایت‌ها ایجاد راه‌های تجاری برای مشتریان در سطح اینترنت می‌باشد. هرروزه به تعداد مردمی که به اهمیت و مزیت‌های خرید اینترنتی پی می‌برند افزوده می‌شود. خریدوفروش اینترنتی در زمان و هزینه شما بسیار صرفه‌جویی می‌کند. این نوع تجارت طی سال‌های اخیر به‌قدری برای دو طرف (فروشندگان و خریداران) سودآور بوده است که رفته‌رفته در حال جایگزین شدن با خریدهای سنتی می‌باشد.

وب‌سایت‌های تجاری آنلاین نیاز دارند تا هرچند روز یک‌بار یا حتی به‌صورت روزانه و آن‌هم مستمر اجناس و محتوای اطلاعاتی درونشان را به‌روز کنند و برای این‌که بتوانند در جذب مشتری موفق باشند، باید به خاطر این تغییرات روزانه توجه خیلی بیشتری نسبت به فعالیت‌های سئو داشته باشند.


راه‌های بسیار زیادی برای بررسی SEO در چنین موردی وجود دارد و اگرچه نمی‌توان تمام موارد را در یک مقاله بازگو کرد، اما ما به برخی از مهم‌ترین موراد برای بهبود فعالیت‌های شما در این زمینه اشاره می‌کنیم :

مهندسی لینک‌ها و ساختار لینک‌های داخلی (Architecture and Internal link building)

شما باید به تفاوت‌ها و مکمل‌های بین ساختار لینک‌های داخلی و لینک‌های مهندسی توجه کنید. هردوی این موارد برای بهبود بخشیدن به SEO ضروری هستند، اما فاکتورهای مهندسی ساخت و طراحی یک سایت از دید موتورهای جستجو اولویت حساب می‌شود.


دقت به مهندسی لینک‌ها و طراحی آن می‌تواند به سایت شما این امکان را دهد تا ظرفیت بیشتری برای دریافت لینک‌های داخلی داشته باشد. درواقع، ضرورت استفاده صحیح از لینک‌های داخلی درگرو طراحی مناسب مهندسی‌شده می‌باشد.


آدرس‌های واضح (Clean URLs)

یک آدرس واضح و شفاف، آدرسی است که خیلی راحت قابل‌خواندن باشد. آدرس محصولات خود را آسان و کوتاه انتخاب کنید و از کلمات و لغات نامفهوم و استفاده از علائم پرهیز کنید. آدرس‌ها بسیار اهمیت دارند. آن‌ها نه به‌عنوان یکی از عناصر فرعی، بلکه به‌عنوان عناصر اصلی و به‌طور مستقیم در رتبه‌بندی‌های موتورهای جستجو و ترافیک‌های یک وب‌سایت تأثیر دارند. استفاده از آدرس‌های کوتاه، خوانا و مختصر علاوه بر اینکه سایت شمارا از دیدگاه موتورهای جستجو منظم و موفق جلوه می‌دهد، بلکه برای کاربران شما نیز خیلی راحت‌تر مورداستفاده قرار می‌گیرد. همچنین آدرس‌های کوتاه تمایل بسیار بیشتری به اشتراک‌گذاری دارند.


طراحی موبایلی (Mobile Design)

کاربران بیشتر و بیشتری در حال دسترسی به فضای وب از طریق موبایل‌ها و تبلت هایشان هستند و این روزها این مورد به‌قدری حائز اهمیت شده است که توجه کردن به آن‌یکی از لازمه‌های موفقیت می‌باشد. شما باید سایت خود را برای موبایل‌ها بهینه‌سازی کنید. همان‌طور که دریکی از مقاله‌های قبلی هم گفتیم، بهترین راه استفاده از پلتفرم‌های واکنش گرا (Responsive) در طراحی سایت‌ها می‌باشد. با استفاده از این فناوری، شما نیازی به طراحی یک سایت جداگانه برای موبایل‌ها ندارید و حتی هیچ لزومی به ایجاد صفحات مخصوص به موبایل‌ها نیست. با این روش ، سیستم حرفه‌ای قالب سایت شما دستگاه‌های مختلف را شناسایی کرده و بهترین و ایده آل ترین حالت ممکن را در صفحات این دستگاه‌ها به نمایش درمی‌آورد.

برای مطالعه ی مقالات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

طراحی سایت

  • مهر گان
  • ۰
  • ۰

اخبار رسمی یک وب سایت ارائه خدمات به شرکت های ثبت شده ایرانی است و اکنون پس از مدت کوتاهی توانسته موفقیت های چشم گیری کسب کند.

مدیر وب در جشنواره با مدیر عامل اخبار رسمی جناب آقای کثیری مصاحبه ای انجام داد که شنیدن صحبت های ایشان در مورد موفقیت ها و آمارهایی که در مدت کوتاهی به آن دست یافته اند خالی از لطف نیست.

برای مشاهده ی ویدیو لطفا به سایت زیر مراجعه کنید :

اخبار رسمی

  • مهر گان
  • ۰
  • ۰

 10قدم اساسی برای بررسی سریع وضعیت سئو



بهینه‌سازی موتورهای جستجو یا SEO این روزها برای هر سایتی لازم است. یعنی اگر سایتی می‌سازید که خواهان پیشرفت جدی آن هستید، چه بخواهید چه نخواهید باید قوانین سئو را یک‌به‌یک اجرا کنید. اما بسیاری از سایت‌ها هستند که بنا بر نوع طراحی‌شان یا مواردی مشابه، قادر به بهینه شدن در موتورهای جستجو نیستند، حتی اگر فرآیندهای سئو را به‌طور صحیح بر روی سایتشان انجام دهند. خیلی از افراد متوجه می‌شوند که حتی بعد از ماه‌ها یا سال‌ها بعد از ساخت سایتشان، همچنان به سئوی صحیح نیاز دارند و نتوانسته اند به آن دست پیدا کنند.

این وب‌سایت‌ها به یک متخصص و آنالیزور سئو که به‌اصطلاح SEO Audit خوانده می‌شود نیاز دارند. باید گفت SEO Audit وضعیت وب‌سایت شمارا آنالیز می‌کند ، شرایط آن را سنجش می‌کند و موارد موردنیاز آن را برای تصحیح در وضعیت رتبه‌بندی به موتورهای جستجو گزارش می‌دهد.


درواقع SEO Audit یک شخص متخصص می‌باشد که سایت شمارا به‌طور دقیق ارزیابی می‌کند و اولویت‌های اصلی را لیست کرده و برای بهبودسازی آن‌ها اقداماتی انجام می‌دهد.


از طرف دیگر، SEO Audit همچنین پیشنهادات و راهکارهایی برای مشتریان شما نیز ارائه می‌کند. اگر شما فرصت یا هزینه کافی برای به‌کارگیری یک SEO Audit را ندارید، پس حداقل باید قدم‌های اساسی و موردنیازی را انجام دهید.


در ادامه ۱۰ قدم اساسی که هر متخصص سئویی به آن‌ها توجه می‌کند را به شما بازگو می‌کنیم:


 

1.عناوین متا (Meta-titles)

عنوان صفحه یکی از بخش‌های بسیار مهم در سئو می‌باشد. عناوین باید شامل کلمات کلیدی مناسب برای هر صفحه‌ای که شما می‌خواهید بهینه‌سازی کنید باشند. همچنین باید به‌اندازه عناوین متا نیز دقت زیادی داشته باشید. بیشترین مقداری که موتورهای جستجو از عناوین صفحات شما نشان می‌دهند چیزی کمتر از ۵۵ کاراکتر می‌باشد.


 


2.توضیحات متا (Meta-descriptions)

در بخش توضیحات متا باید توضیحاتی از همان صفحه درج شود. ممکن است خیلی از صفحات دارای توضیحات متا نباشند. بهینه‌ترین مقدار توضیحات برای بخش Meta-descriptions چیزی حدود ۱۵۰ الی ۱۶۰ کاراکتر می‌باشد. اگر از این مقدار کمتر باشد، احتمالاً نمی‌توانید اطلاعات مفیدی را در توضیحات ارائه دهید. اگر هم این مقدار بیشتر باشد، تا ۱۶۰ کلمه نشان داده می‌شود و مابقی نمایش داده نخواهند شد.


مهم‌ترین نکته در توضیحات متا، دقت به کلمه کلیدی می‌باشد. شما باید حداقل یک‌بار از کلمه کلیدی خود در این ۱۶۰ کاراکتر استفاده کنید.


 


3.استفاده از Redirects 301 و URL های استاندارد (Canonical URLs)

ویژگی ریدایرکت ۳۰۱ یا Redirects 301 یکی از کاربردی‌ترین ابزارها برای وب‌سایت‌های موفق می‌باشد. این پلاگین باعث می‌شود تا مطالب تکراری (Duplicate Content) در سایت شما شناسایی‌شده و موارد اضافی حذف شوند. همچنین آدرس‌های استاندارد با کمک تگ rel=”canonical” ترافیک آدرس‌های مختلف را به آدرس موردنظر شما انتقال می‌دهند (ریدایرکت می‌کنند).


 


4.آدرس‌های واضح (Clean URLs)

شما باید از ساختار آدرس لینک‌هایتان مطمئن باشید. آدرس‌ها (URL ها) می‌بایست همراه کلمات کلیدی باشند که برای سئو بسیار حائز اهمیت است.


 


5.کلمات کلیدی متا (Meta-keywords)

شما باید از کلمات کلیدی متا نیز اطمینان حاصل کنید. کلمات کلیدی متا اگر هم‌راستا با دستورات سئو نباشند، بهتر است نباشند! پس صفحات مختلف را چک کنید و کلمات کلیدی متا در آن‌هایی که بی‌ربط به سئو هستند را حذف کنید.


 


6.نویسنده گوگل (Google Author)

بعد از آخرین به‌روزرسانی‌های گوگل و اضافه شدن Google Authorship ، این قابلیت در حال به دست آوردن اهمیت زیادی در فرآیندهای سئو می‌شود. برای کسب رتبه‌های بهتر در موتورهای جستجو شما می‌بایست مقالات وب‌سایت خودتان را در صفحه پروفایل گوگل پلاس خود منتشر کنید یا به‌اصطلاح آن‌ها را به هم متصل کنید. برای این کار باید از Authorship Markup و تگ rel=author استفاده کنید.


 


7.نقشه‌های سایت XML و HTML

یک نقشه سایت HTML به کاربران این امکان را می‌دهد تا خیلی راحت‌تر یک وب‌سایت را بازدید کنند. سایت شما باید حتماً دارای یک نقشه سایت HTML یا XML باشد و باید در Google Webmaster Tools هم ثبت‌شده باشد.


 


8.تغییر مسیرهای موقتی (Temporary Redirects)

شما نباید اجازه دهید که نوع ۳۰۲ redirects در سایتتان وجود داشته باشد. باید دقت کنید که آن‌ها در هیچ جای سایتتان به‌جای ۳۰۱ redirects قرار نگرفته باشند.


 


9.گزینه بدون ایندکس (Noindex option)

اگر شما از مقاله‌ها و اطلاعات موجود در سایت‌های دیگر استفاده کرده‌اید، پس باید مطمئن شوید که گزینه noindex در صفحه سو رس کد شما وجود نداشته باشد. در این صورت گوگل این صفحات را ایندکس نخواهد کرد و درنتیجه، آن‌ها رتبه‌بندی نمی‌شوند. این یعنی شما به رقبایتان کمک نمی‌کنید!


 


10.صفحات ارور ۴۰۴

بهتر است که یک صفحه سفارشی و طراحی‌شده برای صفحه ارور ۴۰۴ بسازید. ارور ۴۰۴ یا ارور Not Found یک پیغام خطا در کدهای استاندارد HTTP می‌باشد. این کد نشان می‌دهد که کلاینت‌ها توانستند با اطلاعاتی که سرور در اختیارشان قرار می‌دهد ارتباط برقرار کنند، اما سرور نتوانسته است چیزی که آن‌ها به دنبالش هستند (درخواست داده‌اند) را پیدا کند.


تمام سرویس‌های میزبانی سایت‌ها یک صفحه ۴۰۴ Not Found عادی زمانی که کاربر تلاش می‌کند تا وارد یک لینک به‌اصطلاح شکسته یا ناقص می‌شود ایجاد می‌کنند. با این تفاسیر، ارور ۴۰۴ یکی از بیشترین ارورهایی است که کاربران با آن روبه‌رو می‌شوند. این فکر خوبی خواهد بود که یک صفحه ارور ۴۰۴ شخصی طراحی شود و در آن به‌طور خلاصه از نقشه سایت و قابلیت جستجو استفاده شود تا کاربران با دیدن آن صفحه، اقدام به جستجوی دوباره در سریع‌ترین حالت ممکن کنند.

  • مهر گان
  • ۰
  • ۰

طراحی سایت ریسپانسیو چیست؟

تقریبا امروزه تمام مشتریان ما بعد از اتمام طراحی سایت شان، نسخه موبایل سایت خود را نیز می خواهند. پس می بایست همان زمانی که در حال طراحی سایت هستیم به فکر نسخه ای از آن در آی فون، تبلت و موبایل باشیم؛ به گونه ای که رزولوشن همه این موارد با یکدیگر هماهنگ باشد

ریسپانسیو به معنای پاسخ گرا یا واکنشی می باشد. به این معنا که طراحی وب سایت به گونه‌ای می باشد که در صفحات مختلف و ابزارهای متفاوت سایت به درستی نمایش داده می شود، به عنوان مثال زمانی که شما از طریق گوشی یا تبلت سایت را تماشا می کنید ساختار ظاهری سایت به گونه ای تغییر پیدا می کند که قابلیت پیمایش سایت در این ابزارها به راحتی فراهم گردد. از طرفی در مانیتورهای با  رزولوشن بالا نیز سایت به گونه‌ای مناسب نمایش داده می شود و به عبارت دیگر کاربران با هر ابزاری سایت شما را تماشا می کنند از محتوا و ظاهر سایت شما کمال استفاده را خواهند برد.

  • مهر گان